Groundin ja Briiffin aamupäiväkerho torstaina 16.6. klo 8.30–9.30


Haluatko kehittää organisaatiosi viestinnästä strategisempaa, vaikuttavampaa ja tuloksellisempaa? Haluatko tietää, mikä yhteys on vaikuttavuudella ja sillä, että tavoitteet on asetettu kohdilleen ja ne ovat mitattavia?

Tervetuloa mukaan markkinointi­viestintä­yhteisö Briiffin ja Groundin Aamupäiväkerho-webinaariin! Webinaarissa jaamme täsmävinkit viestinnän mittaamiseen ja kerromme, miksi viestintää kannattaa mitata – ja miten.

Webinaari on suunnattu sinulle, joka toimit organisaatiosi markkinoinnin ja/tai viestinnän johtotehtävissä tai sen käytännön tekemisen parissa ja kaipaat näkemystä viestinnän strategiseen suunnitteluun, tavoitteiden asettamiseen sekä vaikuttavuuden mittaamiseen.

Torstaina 16.6. klo 8.30–9.30 järjestettävässä maksuttomassa webinaarissa johtava strategimme Päivi Saarinen avaa sitä, miksi viestintästrategia on itse asiassa konkreettinen työkalu ja miten rakennetaan polku suunnitelmasta käytäntöön. Viestintästrategimme Saara Harju antaa konkreettisia vinkkejä siihen, miten valitset toimintaasi ja tavoitteisiisi parhaiten soveltuvat mittarit ja teet niiden avulla entistäkin vaikuttavampaa viestintää.

Ilmoittaudu mukaan!

Samalla voit jättää kysymyksesi koskien viestinnän mittaamista yleisesti tai juuri sinun organisaatiosi tarpeita ajatellen – vastaamme kysymyksiin webinaarissa.

 

Lataa mittaamisen opas!

Webinaari-ilmoittautumisen yhteydessä pääset lataamaan mittausoppaamme, johon olemme koonneet selkeät ohjeet entistä tehokkaamman viestinnän aloittamiseen ja toteuttamiseen. Lataa opas ja katso seitsemän vinkkiä mittaamiseen.

Lataa opas →

Form 436835830 to be rendered here.

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja noudattaen tietosuojalainsäädäntöä ja tietosuojaviranomaisten antamia ohjeistuksia. Voit milloin vain tarkistaa tietosi tai muuttaa niitä. Lue lisää tietosuoja- ja rekisteriselosteestamme.