Vahvaa journalistista osaamista Groundiin – Annamari Nurminen viestintästrategiksiAnnamari Nurminen on aloittanut Groundissa viestintästrategina. Bonnier-palkittu toimittaja siirtyi Groundiin Turun Sanomista, jossa hän on työskennellyt toimittajana vuodesta 1998.

Saimme riveihimme vahvaa journalistista osaamista, kun Annamari Nurminen aloitti viestinnän asiantuntijana syyskuun lopussa. Liki 30-vuotisen toimittajan uransa aikana Annamari on työskennellyt Turun Sanomien lisäksi muun muassa Ilta-Sanomissa ja Lännen Mediassa. Turun Sanomissa hän on kirjoittavan ja taittavan toimittajan töiden lisäksi toiminut usean eri osaston osastopäällikkönä ja tuottajana.

– On mahtavaa päästä mukaan timanttiseen tiimiin, sillä Ground tekee korkeatasoista, journalistisin perustein tuotettua sisältöä. Siirtymä on minulle luonteva, sillä laadun ja aidon vuorovaikutuksen merkitys ymmärretään myös viestinnän kentällä. Ammattilaisen näkökulmasta raja-aidat viestinnän ja media-alan välillä ovat madaltuneet, Annamari kertoo.

Hänet palkittiin vuonna 2018 Bonnierin suurella journalistipalkinnolla yhdessä toimittaja Esko Pihkalan kanssa. Vuoden juttu -kategoriassa myönnetty palkinto jaettiin STT:n työryhmän kanssa.

Groundissa Annamari tulee vahvistamaan sisältöstrategista suunnittelua, sisällöntuotantoa ja mediayhteistyötä.

– Journalistinen osaaminen ja näkökulma tuovat valtavasti lisäarvoa viestinnän tekemiseen. Annukka tuo asiakkaillemme lisää sisältöosaamista ja ymmärrystä median roolista osana yhteiskuntaa. Hän vahvistaa myös meidän kriisiviestinnän tiimiämme, liiketoimintajohtajamme Päivi Saarinen kertoo.

Nurminen on koulutukseltaan filosofian maisteri pääaineenaan journalistiikka, ja hän on valmistunut Jyväskylän yliopistosta. Lisäksi hän on suorittanut kauppatieteen maisterin tutkinnon Turun kauppakorkeakoulussa. Tutkinto on tulevaisuuden tutkimuksen maisteriohjelmasta.