Töitämme

Groundilla asiakkaasta välittäminen alkaa siitä, mihin asiakaspalvelu oppikirjatasolla päättyy. Emme tee tätä velvollisuudesta, vaan intohimosta viestintään, vaikuttamiseen ja tuloksiin. Siksi, että meidän asiakkaamme olisi tyytyväinen ja kukoistaisi.

Asiakkainamme on isoja kansallisia ja kansainvälisesti toimivia konserneja, kaupunkeja, järjestöjä, pk-yrityksiä ja startupeja. Tutustu muutamiin töihimme ja kysy lisää, kerromme mielellämme!

Turun Osuuskauppa

Briiffin ja Groundin tiimi ideoi ja suunnitteli Turun Osuuskaupalle uuden Ässätekoja-konseptin yhdessä johdon ja henkilöstön kanssa. Tavoitteena oli olla yhdessä enemmän kuin ennen – ja että se yhteishenki näkyisi myös asiakkaalle.

Lue lisää

Finnsementti

Finnsementti halusi tuoda äänensä ympäristökeskusteluun ja vahvistaa viestintäänsä eri foorumeilla. Yhteistyö Groundin kanssa valoi vahvat perustukset Finnsementin viestinnän suunnittelulle ja toteutukselle.

Lue lisää

Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö

Ground toteutti Itlalle uuden viestintästrategian, jonka avulla Itla vastaa muuttuvan toimintaympäristön haasteisiin. Työn pohjaksi toteutettiin sidosryhmäkartoitus, jossa muun muassa pureuduttiin lähtötilan mielikuvaan ja mistä se on syntynyt sekä siihen millaisia odotuksia Itlaa kohtaan on.

Lue lisää

FICAN West

Groundin käsissä syntyi FICAN Westille eli Läntiselle Syöpäkeskukselle viestintästrategia, joka sisältää mm. brändikoodiston ja uudet ydinviestit. Samassa yhteydessä uudistimme myös FICAN Westin verkkosivut.

Lue lisää

Jalostaja Para Team

Jalostaja teki vastuullisuusajattelusta konkretiaa ja tukee nuorten ja nousevien paraurheilijoiden matkaa kohti huippua. Ground on ollut hankkeen kumppanina alusta lähtien.

Lue lisää

FinnHEMS

FinnHEMSille on tärkeää viestiä toiminnastaan uskottavasti ja luotettavasti. Suomalaisilla on oikeus saada tietoa lääkärihelikopteritoiminnasta ja voida luottaa sen ensiluokkaisuuteen. Sankaritarinoiden sijaan viestinnässä keskitytään tunnettuuden, vaikuttavuuden ja merkityksellisyyden rakentamiseen pitkäjänteisesti.

Tutustu asiakkaaseen

Cerion Solutions Oy

Ground tarttui haasteeseen ja toteutti Cerionille brändiuudistuksen. Kiteytetty brändi ja luova markkinointiviestintä tuo paremmin esille Cerionin vankan asiantuntemuksen datan mahdollisuuksista ja tiedolla johtamisesta.

Lue lisää

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Uuden brändi- ja viestintästrategian avulla VSSHP on nostanut profiiliaan ja näkyvyyttään, tullut lähemmäksi asiakkaitaan ja aktivoitunut sosiaalisessa mediassa.

Tutustu projektiin

Saint-Gobain Finland

Pitkäjänteisellä ja strategisesti suunnitellulla viestinnällä akustiikasta on tehty tärkeä puheenaihe. Samalla on edistetty hyvän työympäristön luomista ja parannettu ihmisten hyvinvointia sekä tehokkuutta.

Lue koko juttu

Dagsmark Petfood Oy

Ydinviestien sisällyttäminen päivittäiseen viestintään ja markkinointiin, mediayhteistyön kehittäminen ja strategian mukaisen suoran keskusteluyhteyden luominen suomalaisten koiranomistajien kanssa on tukenut Dagsmarkin liiketoiminta- ja kasvutavoitteita.

Lue lisää

Consti Yhtiöt Oyj

Pörssiyhtiö Consti on ollut Groundin asiakas vuodesta 2014. Alusta asti yhteistyön tavoite on ollut kirkas: toteuttaa Constin strategian mukaista viestintää modernilla tavalla.

Tutustu

Aboa Advest Oy

Vaikuttavuussijoittamiseen erikoistunut Aboa Advest Oy tavoittelee sijoitustoiminnallaan myönteistä sosiaalista tai ympäristövaikutusta. Perheomisteinen yhtiö sijoittaa erityisesti varhaisen vaiheen startupeihin ja auttaa myös muita kasvuyrityksiä menestymään. Groundin toteuttamien valmennusten ja strategisen yhteistyön avulla Aboa Advestin viestinnälliset tavoitteet ovat kirkastuneet.

Lue lisää

HC TPS Turku

Yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä jääkiekkoseuroista lähti rohkeasti kehittämään omaa viestintäänsä yhteiskunnallisesti kantaaottavaksi ja – vaikuttavaksi.

Lue juttu