Töitämme

Groundilla asiakkaasta välittäminen alkaa siitä, mihin asiakaspalvelu oppikirjatasolla päättyy. Emme tee tätä velvollisuudesta, vaan intohimosta viestintään, vaikuttamiseen ja tuloksiin. Siksi, että meidän asiakkaamme olisi tyytyväinen ja kukoistaisi.

Asiakkainamme on isoja kansallisia ja kansainvälisesti toimivia konserneja, kaupunkeja, järjestöjä, pk-yrityksiä ja startupeja. Tutustu muutamiin töihimme ja kysy lisää, kerromme mielellämme!

Cerion Solutions Oy

Ground tarttui haasteeseen ja toteutti Cerionille brändiuudistuksen. Kiteytetty brändi ja luova markkinointiviestintä tuo paremmin esille Cerionin vankan asiantuntemuksen datan mahdollisuuksista ja tiedolla johtamisesta.

Lue lisää

FinnHEMS

FinnHEMSille on tärkeää viestiä toiminnastaan uskottavasti ja luotettavasti. Suomalaisilla on oikeus saada tietoa lääkärihelikopteritoiminnasta ja voida luottaa sen ensiluokkaisuuteen. Sankaritarinoiden sijaan viestinnässä keskitytään tunnettuuden, vaikuttavuuden ja merkityksellisyyden rakentamiseen pitkäjänteisesti.

Tutustu asiakkaaseen

Saint-Gobain Finland

Pitkäjänteisellä ja strategisesti suunnitellulla viestinnällä akustiikasta on tehty tärkeä puheenaihe. Samalla on edistetty hyvän työympäristön luomista ja parannettu ihmisten hyvinvointia sekä tehokkuutta.

Lue koko juttu

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Uuden brändi- ja viestintästrategian avulla VSSHP on nostanut profiiliaan ja näkyvyyttään, tullut lähemmäksi asiakkaitaan ja aktivoitunut sosiaalisessa mediassa.

Tutustu projektiin

Consti Yhtiöt Oyj

Pörssiyhtiö Consti on ollut Groundin asiakas vuodesta 2014. Alusta asti yhteistyön tavoite on ollut kirkas: toteuttaa Constin strategian mukaista viestintää modernilla tavalla.

Tutustu

Dagsmark Petfood Oy

Ydinviestien sisällyttäminen päivittäiseen viestintään ja markkinointiin, mediayhteistyön kehittäminen ja strategian mukaisen suoran keskusteluyhteyden luominen suomalaisten koiranomistajien kanssa on tukenut Dagsmarkin liiketoiminta- ja kasvutavoitteita.

Lue lisää

HC TPS Turku

Yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä jääkiekkoseuroista lähti rohkeasti kehittämään omaa viestintäänsä yhteiskunnallisesti kantaaottavaksi ja – vaikuttavaksi.

Lue juttu

Aboa Advest Oy

Vaikuttavuussijoittamiseen erikoistunut Aboa Advest Oy tavoittelee sijoitustoiminnallaan myönteistä sosiaalista tai ympäristövaikutusta. Perheomisteinen yhtiö sijoittaa erityisesti varhaisen vaiheen startupeihin ja auttaa myös muita kasvuyrityksiä menestymään. Groundin toteuttamien valmennusten ja strategisen yhteistyön avulla Aboa Advestin viestinnälliset tavoitteet ovat kirkastuneet.

Lue lisää