Wintteri

Uudenkaupungin uusi monitoimijatalo Wintteri on iso satsaus kaupunkilaisten tulevaisuuteen ja hyvinvointiin. Hankkeessa haluttiin panostaa viestintään heti alkumetreiltä saakka. Viestinnän kumppaniksi, tueksi ja lisäkäsiksi valittiin Ground.

Monipuolista yhteistyötä

Wintterin rakentaminen on Uudellekaupungille merkittävä panostus, joka näkyy ja vaikuttaa kaupunkilaisten arjessa jo rakennusvaiheessa. Wintterin kaltaisessa julkisessa hankkeessa aktiivinen viestintä on tärkeä osa avointa tiedonvälitystä kaupunkilaisten suuntaan.

Wintterin ja Groundin yhteistyö on ollut monipuolista. Yhteinen matka aloitettiin brändityöllä, joka on ohjannut viestinnän suuntaa ja sävyä. Yhteistyönä on toteutettu myös kaikille uusikaupunkilaisille jaettu esite, Wintterin verkkosivut sekä visuaalinen ilme, runsaasti mediayhteistyötä ja tiedottamista sekä jatkuvaa sisällöntuotantoa.

Pitkäjänteinen kumppanuus Groundin ja Wintterin välillä jatkuu. Itse hankkeessa on siirrytty rakennusvaiheeseen, joten tulevien vuosien aikana uutta viestittävää riittää.

Tutustu Wintterin verkkosivuihin

Tätä teimme

  • Brändityö ja viestintäsuunnitelma
  • Logo ja visuaalinen ilme
  • Mediaviestintä
  • Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus
  • Sisällöntuotanto

”Yhteistyö Groundin kanssa on vakuuttanut meidät hyvän viestinnän tarpeellisuudesta. Groundin osaaminen ja tyyli hoitaa asioita on ollut ehdottoman hyvä tuki niin hankkeelle kuin meille sen parissa työskenteleville.”

Marko Kivistö, projektipäällikkö