Pohjola Rakennus

Pohjola Rakennus halusi varautua viestinnällisesti haastaviin tilanteisiin jo hyvän sään aikana. Sparraamaan ja avuksi Pohjola Rakennus valitsi Groundin asiantuntijat.

Ground laati Pohjola Rakennukselle kriisiviestintäsuunnitelman ja -toimintaprosessin. Lisäksi Ground antoi valmennuksillaan johdolle paremmat eväät median kanssa toimimiseen kriisiviestintätilanteissa.

Kriisinkestävämpi maine

Kriisitilanteet muuttuvat usein tarpeettoman pahoiksi, jos ne pääsevät yllättämään. Toisaalta yllättävätkin haasteelliset tilanteet tasaantuvat, jos niihin on varauduttu etukäteen. Tämä ymmärrettiin myös Pohjola Rakennuksessa, jossa haluttiin ottaa askeleita kohti parempaa kriisinkestävyyttä.

Projektissa Pohjola Rakennus luotti Groundin osaajien ammattitaitoon. Ground laati Pohjola Rakennukselle myös kriisiviestintäsuunnitelman, joka toimii organisaation viestinnällisenä selkänojana kriisin sattuessa.

Kriisiviestintäsuunnitelman jatkona Ground valmensi Pohjola Rakennuksen johdon ja aluejohdon mediakohtaamiseen haastavissa viestinnällisissä tilanteissa.

 

Tätä teimme

  • Kriisiviestintäsuunnitelma
  • Mediavalmennus

”Pystyimme Groundin kriisiviestinnän asiantuntijoiden avulla tunnistamaan meille potentiaalisimmat kriisitilanteet. Nyt meillä on konkreettinen ja toimiva kriisiviestinnän malli ja prosessi, ja kaikki tietävät miten toimimme haastavissa tilanteissa.”

Mira Sköld, viestintäpäällikkö