Jalostaja para team

Jalostaja teki vastuullisuusajattelusta konkretiaa ja tukee nuorten ja nousevien paraurheilijoiden matkaa kohti huippua. Ground on ollut hankkeen kumppanina alusta lähtien.

YRITYSVASTUU TEOIKSI

Ground on mukana Jalostajan ja kymmenen parayleisurheilijan kaksivuotisella matkalla, jonka tavoitteena on lisätä paraurheilun saamaa huomiota sekä nostaa esiin paraurheilijoita ja heidän arkeaan. Hanke on tarjonnut urheilijoille rahallisen tuen lisäksi eväitä urheilu-uran kehittämiseen.

Tätä teimme

Ground on toiminut hankkeen yhteistyökumppanina sen suunnitteluvaiheesta lähtien. Kumppanuuden tavoitteena on ollut vahvistaa entisestään mielikuvaa Jalostajasta vastuullisena toimijana, ihmisläheisenä perheyhtiönä ja arjen jalostajana.

Viestintäyhteistyö on pitänyt sisällään verkkosivujen toteutuksen ilmeestä lähtien sekä sosiaalisen median kanavien perustamisen, jatkuvan ylläpidon ja markkinoinnin. Lisäksi olemme valmentaneet urheilijoita mm. kehittämään omaa sosiaalisen median identiteettiään ja toimimaan median kanssa. Ground on hoitanut myös hankkeen mediaviestintää, ja yhteistyö on saanut medianäkyvyyttä valtakunnallisia ja urheilumedioita myöten.

Projekti on sekä Jalostajan että suomalaisen parayleisurheilun historian mittavin sponsorointihanke.

Tutustu hankkeen verkkosivuihin

”Yhteistyö Groundin väen kanssa on ollut saumatonta ja joustavaa. Groundilaiset ovat rautaisia viestinnän ammattilaisia, ja he saivat kiteytettyä hankkeemme ytimen todella onnistuneesti. #parampiarki-konsepti soveltuu erinomaisesti moniin markkinointi­viestinnällisiin yhteyksiin.”

Jari-Pekka Rautamaa, Jalostajan kaupallinen johtaja