Kriisi voi olla onni

Nyt tutkitustikin.

Kriisit ovat organisaatioissa arkipäivää. Silti monet johtajat ja viestintäjohdon edustajat kokevat, ettei oma organisaatio ole riittävän valmistautunut kriisitilanteisiin. Kokosimme tälle sivulle lääkkeet tähän ongelmaan.

Toteuttamamme kriisiviestintäkysely antaa hyvän kokonaiskuvan, mistä kriisit tyypillisimmin johtuvat ja millaisia kokemuksia johtajilla on kriisitilanteista. Uudet kriisiviestintävalmennuksemme tarjoavat hyvän mahdollisuuden kehittää asiantuntijoiden ja johdon osaamista sekä organisaation kriisiviestintävalmiutta. Lisäksi lokakuussa 2018 julkaistava Sori-kirja sisältää paljon käytännön vinkkejä erilaisiin kriisitilanteisiin.

 

Tutustu ja ota opiksi: mitä suomalaiset johtajat ajattelevat kriiseistä ja kriisiviestinnästä?

Kysyimme yritysten, järjestöjen ja julkishallinnon johtajilta sekä viestinnän edustajilta, millaisia heidän kokemansa kriisit ovat olleet ja minkälaista viestintää ja johtajuutta kriisitilanteissa tarvitaan. Organisaatioiden johdon kokemuksia kriisitilanteista ei ole tässä laajuudessa aiemmin selvitetty Suomessa. Nyt oli korkea aika.

Lue tiedote Kriisit johtavat joka viidennessä organisaatiossa henkilövaihdoksiin.

Lataa koko raportti alla olevasta linkistä (pdf):

Ground_Kriisiviestintäkysely_tulokset_final

Anna Sorainen: Kriisit pakottavat organisaatiot vastuullisemmiksi

Viestintätoimisto Groundin kriisiviestintäkyselyyn vastanneista joka viides kertoi, että kriisi johti omassa organisaatiossa henkilövaihdoksiin. 70 prosentin mukaan organisaation toimintatapoja muutettiin kriisin seurauksena. Kysyimme toimitusjohtajaltamme Anna Soraiselta, mistä tämä kertoo. 

Valmennus: Kriisinkestävä asiantuntija

Groundin valmennuksessa opit tunnistamaan kriisityypit sekä torjumaan, ennakoimaan ja varautumaan erilaisiin tilanteisiin, mutta myös toimimaan tehokkaasti ja järkevästi silloin, kun kriisi iskee kanveesiin. Valmennus on tarkoitettu viestinnästä vastaaville, johtaville asiantuntijoille, johtotehtävissä toimiville ja johtajille. Järjestämme valmennukset Helsingissä pe 2.11. ja Turussa pe 9.11.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Anna Soraisen lokakuussa ilmestyvä SORI-kirja

Anna Soraisen lokakuussa ilmestyvä kirja SORI – johtaja ja julkisuus kriisissä vie kriisijohtamisen kuviin ja kulisseihin, myrskyn ytimeen. SORI avaa julkisuuden todellisuutta, pelisääntöjä ja toimintatapoja kriisien ja isojen muutosten hetkillä. Se auttaa lukemaan kriisien ja kohujen rivien välejä. Ja selviytymään silloin, kun kriisi iskee. Nyt voi tilata kirjan ennakkoon Alma Talentin verkkokaupasta.

Tilaa kirja ennakkoon