Valmennukset ja sparraus

Valmennukset auttavat löytämään suunnan.

Joskus organisaatioiden tekemisen ydin on kadoksissa. Groundin valmennukset sekä liiketoiminnan sparraus ja konsultointi auttavat suunnan määrittämisessä.

Toteutamme valmennuksia joko tarkkaan räätälöidysti tai suuremmalle joukolle kerrallaan. Esimerkkejä valmennuksistamme:

KRIISINKESTÄVÄ ASIANTUNTIJA

Groundin valmennuksessa opit tunnistamaan kriisityypit sekä torjumaan, ennakoimaan ja varautumaan erilaisiin tilanteisiin, mutta myös toimimaan tehokkaasti ja järkevästi silloin, kun kriisi iskee kanveesiin. Opit myös tunnistamaan lähestyvän uhan merkit ja toimimaan kriittisissä tilanteissa – sekä ennalta että akuutisti. Järjestämme valmennukset Helsingissä ja Turussa.

Lue lisää

DIGITAALINEN IDENTITEETTI

Digitaalinen identiteetti on tulevaisuuden asiantuntijatyön kivijalka, jonka varaan myynti, luottamus ja asiantuntemus rakentuu. Siksi oman asiantuntijuuden kehittäminen on työuran hyvinvointiin panostamista. Tulevaisuudessa työ on yhä enenevässä määrin verkossa vaikuttamista, osallistumista ja palvelemista – sekä tietenkin myymistä.

Lue lisää

KIRJOITTAJAVALMENNUS

Ole rohkeampi, luovempi ja taitavampi tekstintuottaja. Huonoon sisältöön käytetty aika ja vaiva ovat valtava resurssihukka. Huono sisältö myös syö organisaation uskottavuutta. Hyvä ja kiinnostava sisältö taas on investointi, joka maksaa itsensä varmasti takaisin.

Lue lisää