Valmennukset ja sparraus

Valmennukset auttavat löytämään suunnan.

Joskus organisaatioiden tekemisen ydin on kadoksissa. Groundin valmennukset sekä liiketoiminnan sparraus ja konsultointi auttavat suunnan määrittämisessä.

Toteutamme valmennuksia joko tarkkaan räätälöidysti tai suuremmalle joukolle kerrallaan. Esimerkkejä valmennuksistamme:

KRIISINKESTÄVÄ ASIANTUNTIJA

Groundin valmennuksessa opit tunnistamaan kriisityypit sekä torjumaan, ennakoimaan ja varautumaan erilaisiin tilanteisiin, mutta myös toimimaan tehokkaasti ja järkevästi silloin, kun kriisi iskee kanveesiin. Opit myös tunnistamaan lähestyvän uhan merkit ja toimimaan kriittisissä tilanteissa – sekä ennalta että akuutisti. Järjestämme valmennukset Helsingissä ja Turussa.

Lue lisää

ASIANTUNTIJASTA AJATUSJOHTAJAKSI

Asiantuntija ei ole enää taustavaikuttaja, vaan voi osaamisellaan nousta yrityksen vaikuttavimmaksi viestijäksi. Osaamiseen homma harvoin kaatuu, mutta oma asiantuntemus täytyy osata ja uskaltaa tuoda esiin. Keskustelua käydään joka tapauksessa, älä jää sen ulkopuolelle.

Lue lisää

KIRJOITTAJAVALMENNUS

Ole rohkeampi, luovempi ja taitavampi tekstintuottaja. Huonoon sisältöön käytetty aika ja vaiva ovat valtava resurssihukka. Huono sisältö myös syö organisaation uskottavuutta. Hyvä ja kiinnostava sisältö taas on investointi, joka maksaa itsensä varmasti takaisin.

Lue lisää