NG-seminaarien sarja jatkuu Turussa



Sonera Next Generationin Helsingin kestävyysseminaari ja Tanhuvaaran heittoseminaari ovat koonneet yhteen jo yli 300 urheiluaktiivia. Seuraavaksi seminaarien sarja pysähtyy Turkuun. Kupittaan urheiluhallissa järjestettävän seminaarin teemana ovat nopeusominaisuudet ja niiden kehittäminen.

Seminaari kerää jälleen yhteen asiantuntijoita huippu-urheilun terävimmästä kärjestä. Alustajat puhuvat oman lajinsa lähtökohdista, mutta pyrkivät tuomaan esille tietoja, jotka ovat sovellettavissa nopeutta vaativiin lajeihin yli lajirajojen.

Miten pienestä Suomesta voi olla kaksi luistelusprintteriä maailman huipulla? Voisiko heiltä saada vinkkejä jääkiekko- tai pikajuoksuharjoitteluun? Valmennetaanko suomalaisia pikajuoksijoita eri tavalla kuin maailman nopeimpia huippusprinttereitä? Mikä on ylipäätään maailman nopeimpien ihmisten salaisuus?

Kutsumme Teidät mukaan seminaariin, jonka tavoitteena on jakaa valmennustietoa ja edistää vuoropuhelua eri lajien ja asiantuntijoiden välillä. Seminaari on osallistujille ilmainen.

Aika: keskiviikko 23.3.2011, klo 16.00–19.15
Paikka: Kupittaan urheiluhalli, Kupittaankuja 1, Turku
Ilmoittautumiset: pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan osoitteessa https://sonera.etapahtuma.fi/palvelutunnuksella ”Kupittaa”

Tietojaan ja taitojaan seminaarissa jakavat jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen, pikaluisteluvalmentajat Pasi Koskela ja Teemu Rauhala, pituushyppyvalmentaja Kari-Pekka Lax sekä kansainvälisiä tähtiä valmentava ja manageroiva Jukka Härkönen. Härkönen on varmasti eniten maailman huippuyleisurheilua harjoitustilanteissa seurannut suomalainen, MM-hopeamitalisti Ghotso Mokoenan valmentaja ja mies Frank Fredericksin uran takana.

Harjoitteiden esittelyssä ja lopun paneelikeskustelussa ovat mukana myös Next Generation -tiimin pikaluistelijatMika Poutala ja Pekka Koskela sekä pituushyppääjä Petteri Lax.

Tervetuloa mukaan!

Sonera Next Generation ja LiikU ry