Mikä viini -tapahtuma 15.–16.9.2010Wennerco järjestää jo seitsemännen kerran Mikä Viini! -viinitapahtuman. Suosittu tapahtuma on vetänyt vuosittain parisentuhatta kävijää, sekä viiniharrastajia että ammattilaisia. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään upeissa tiloissa Restaurant Pörssissä.

Aika:15. ja 16. syyskuuta
Paikka: Restaurant Pörssi, Fabianinkatu 14, Helsinki
Avoinna: klo 16-20
Maksuton sisäänpääsy. Viininmaistelulipukkeet 1€/kpl. Ikäraja 18 vuotta.

Mikä Viini! on kaikille täysi-ikäisille viininystäville avoin tapahtuma, jossa on mahdollista tutustua helposti erilaisiin viineihin, löytää uusia suosikkeja ja maistella eri rypäleiden makuja. Sisäänpääsy on maksuton ja viininmaistelulipukkeet maksavat 1 € / kpl (6 cl annos). Suurin osa viineistä maksaa yhden tai kaksi lipuketta.

Paikalla viinejä maistattamassa on parisenkymmentä eri viinintuottajaa kymmenestä eri maasta. Viinitilojen edustajat kertovat mielellään myös viininvalmistuksesta, viimeisimmistä trendeistä sekä antavat vinkkejä viinin ja ruoan yhdistämiseen. Maistettavana on yhteensä noin parin sadan viinin valikoima, mukana myös syksyn uutuusviinejä. Tapahtuman kiinnostavimpia vieraita on arvostetun chileläisen Viña Errazurizin pääviinintekijä Francisco Baettig.