Mikä Viini! -tapahtuma 13.9.Syyskuun 13. päivä viinit virtaavat Pörssitaloon. Suosittu Mikä Viini! -tapahtuma kokoaa kaikki viinistä ja ruoasta kiinnostuneet maistelemaan yli 200 huippuviinin valikoimaa. Paikalla on viinitiloja kaikkiaan 12 eri maasta.

Mikä Viini! -tapahtumassa esillä on runsas valikoima tunnettujen viinitilojen uutuustuotteita ja laatuviinejä. Mukana ovat muiden muassa Tarapacá, Errázuriz, Trimbach, Codorníu, Bollinger, Trapiche, Robert Mondavi, Pasqua, Raimat ja AdVini. Maistettavina on eri hintaluokan viinejä ja myös luomu- ja biodynaamisia viinejä. Suurin osa esiteltävistä viineistä löytyy Alkon valikoimasta, joten tilaisuudessa on helppo löytää uusia suosikkiviinejä juhlaan ja arkeen.

Tänä vuonna yhteistyökumppanina tapahtumassa ovat muun muassa Valion juustot ja Suklaagalleria. Lisäksi Mikä Viini! -klubilaisille on luvassa oma alue, jossa on tarjolla klubietuja sekä mahdollisuus kokeilla ruoan ja viinin yhdistämistä. Mikä Viini! -klubi on maksuton, ja siihen voi liittyä myös paikan päällä tapahtumassa.

Mikä Viini! 2012
Aika: 13. syyskuuta
Paikka: Restaurant Pörssi, Fabianinkatu 14, Helsinki
Avoinna: klo 15-20
Ilmainen sisäänpääsy. Viininmaistelulipukkeet 1€/kpl. Suurin osa maisteltavista viineistä maksaa 1-2 lipuketta per maisteluannos (6 cl).
Ikäraja 18 vuotta.

Lisätietoja http://www.mikaviini.fi