Kriisinkestävä asiantuntija

Rakenna itsestäsi ja organisaatiostasi kriisinkestävä Anna Soraisen valmennuksessa

Kriisiviestinnän valmiudet ja osaaminen ovat paras mainevakuutus

”Maineenhallinnasta ei ole voinut aikoihin enää puhua, rakentamisesta kyllä. Jotkut väittävät, ettei julkisuuttakaan voi mitenkään hallita. Ei voikaan, kokonaan. Mutta ei sitä tarvitse tumput suorina ja silmiä pyöritellen jäädä tuijottamaan.”
– Anna Sorainen, SORI – Johtaja ja julkisuus kriisissä (2018)

Julkisuus ei ole entisellään, ja se haastaa meidät kaikki uudenlaisiin kestävyysharjoituksiin. Kriisitilanteet tuntuvat vaativan viestinnän virtuositeettia. Taitava ja strateginen viestintä puolestaan palkitaan parempana maineena. Koskaan aikaisemmin eivät näin pienet asiat ole eskaloituneet nopeasti myrskyiksi, saati suuret kohtalokkaiksi. Koskaan aikaisemmin ei ole myöskään ollut näin nopeaa mahdollisuutta kertoa ratkaisuista, pyytää anteeksi tai ylipäätään reagoida kriisitilanteisiin.

Groundin valmennuksessa opit tunnistamaan kriisityypit sekä torjumaan, ennakoimaan ja varautumaan erilaisiin tilanteisiin, mutta myös toimimaan tehokkaasti ja järkevästi silloin, kun kriisi iskee kanveesiin. Opit myös tunnistamaan lähestyvän uhan merkit ja toimimaan kriittisissä tilanteissa – sekä ennalta että akuutisti.

Valmennus on tarkoitettu viestinnästä vastaaville, johtaville asiantuntijoille, johtotehtävissä toimiville ja johtajille.

Anna Sorainen

Anna on viestinnän ja liikkeenjohdon strateginen neuvonantaja, hallitustyöläinen ja puhuja, jolla on 25 vuoden kokemus mediasta ja viestinnästä. Ura alkoi Yleisradion TV1:n ajankohtaistoimittajana, ja tällä hetkellä hän vetää omaa viestintätoimistoaan Ground Communicationsia. Matkan varrelle mahtuvat myös mm. mainostoimisto Publicis Helsingin viestintäjohtajuus, McLaren Racing -pesti Kimi Räikkösen mediavastaavana ja Olympiakomitean viestintäpäällikön tehtävät. Soraiselta ilmestyy lokakuussa SORI – Johtaja ja julkisuus kriisissä -kirja, joka avaa julkisuuden todellisuutta ja toimintatapoja kriisien keskellä.

Oma valmennus organisaatiollesi? 

Toteutamme räätälöityjä kriisinkestävyysvalmennuksia. Kriisityyppien tunnistaminen ja simuloinnit auttavat havaitsemaan vaaran paikat. Niiden pohjalta mietimme yhdessä, kuinka potentiaalinen kriisitilanne vältetään. Luomme organisaatiosi avuksi selkeän toimintamallin, miten akuutit tilanteet hoidetaan, jos sittenkin kolahtaa: kuka on äänessä ja mitä kanavia pitkin viestintää hoidetaan.

Kysy lisää