Kiitos tuesta -kampanja nostaa urheilijoiden taustajoukot parrasvaloihinKiitos on pieni mutta painoarvoltaan suuri sana. Groundin Jalostaja Para Teamille toteuttama Kiitos tuesta -kampanja kannustaa urheilijoita ja urheiluvaikuttajia kiittämään taustajoukkojaan.

Jalostaja Para Teamin Kiitos tuesta -kampanja tekee näkyväksi taustavoimien merkityksen urheilijoille ja koko urheilumaailmalle. Joulukuun puolivälissä lanseeratun kampanjan kasvoina nähdään parayleisurheilijat ja Jalostaja Para Teamin jäsenet Leo-Pekka Tähti, Amanda Kotaja ja Jasmine Repo. Heille läheisten tuki merkitsee korvaamatonta apua ja kannustusta niin arjessa kuin kisakentilläkin.

Jalostajan kaupallisen johtajan Jari-Pekka Rautamaan mielestä Kiitos tuesta -kampanja kiteyttää hyvin koko Jalostaja Para Team -hankkeen merkityksen.

– Kantava ajatus parayleisurheilijoiden kanssa tehtävässä yhteistyössämme on yhteisön ja tuen merkitys, joka näkyy sekä urheilijoiden kisamenestyksessä että meidän jokaisen omassa arjessa. On hienoa päästä jakamaan tätä tärkeää viestiä eteenpäin tuoreen kampanjan kautta.

Kiitos tuesta -kampanjassa kaikkia arjen sankareita kannustetaan jakamaan kiitoksensa Instagramissa tunnisteella #kiitostuesta tärkeille tukijoilleen – perheelle, puolisoille, ystäville ja valmentajille. Sosiaalisen median lisäksi kampanja näkyy alkuvuodesta muun muassa Urheilugaalassa ja näkyvillä mainospaikoilla.

Kiitos kumppanuudesta

Kiitos tuesta -kampanja on kaksivuotisen Jalostaja Para Team -hankkeen suurin markkinointiviestinnän ponnistus. Ground on toiminut Jalostaja Para Teamin yhteistyökumppanina suunnitteluvaiheesta lähtien ja vastannut muun muassa hankkeen mediaviestinnän, sosiaalisen median ja markkinoinnin toteutuksista sekä tiimiläisten viestintävalmennuksesta.

Sekä Jalostajan että suomalaisen parayleisurheilun historian mittavin sponsorointihanke on ensimmäisen vuotensa aikana kerännyt runsaasti positiivista huomiota niin mediassa kuin urheilupiireissäkin. Joulukuun alussa Suomen urheilumanagerit ry:n jakama Vuoden urheilumanagerointiteko -palkinto myönnettiin Jalostaja Para Teamin ja sen vetäjän Janne Keräsen uraauurtavasta työstä parayleisurheilun hyväksi.

Onnistunut viestintäyhteistyö on parhaimmillaan aitoa kumppanuutta. Groundissa asiakkuudesta vastaava Jaana Parkkola kertoo, että tähänastisessa yhteistyössä on paljon aihetta kiitokseen.

– Haluamme tiimin kanssa kiittää Jalostajaa ja Jalostaja Para Teamin urheilijoita sujuvasta yhteistyöstä sekä innostavasta ja innostuvasta ilmapiiristä, jossa meidän on kumppaneina hyvä toimia!

Katso koskettava kampanjavideo!

Seuraa Jalostaja Para Teamia Instagramissa @jalostajaparateam