Haemme viestintäkonsulttiaGround

on moderni viestintätoimisto, jossa ei vedetä tiukkoja rajoja viestinnän ja markkinoinnin toimenpiteiden välille. Ajattelemme kommunikointia laajasti, ja tuomme myös vahvan liikkeenjohdon osaamisemme ja verkostomme asiakkaiden käyttöön.

Sinusta haemme

intohimoisesti viestintään suhtautuvaa tekijää, jolle työ on virtalähde ja kanava jatkuvalle uudistumiselle. Haluat työskennellä innostavassa tiimissä, ja johdat omia asiakkuuksiasi luovalla, itsenäisellä ja joustavalla asenteella.

Sinulla on

usean vuoden kokemus viestinnän tai markkinointiviestinnän strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta sekä projektien hallinnasta. Mediayhteistyön kokemus, yhteiskunnalliset verkostot, monipuolinen kielitaito sekä tietokoneen ja ohjelmistojen sujuva hallinta ovat sinulle eduksi – samoin hyvä huumorintaju. Olet luultavimmin saanut yliopistotason koulutuksen.

Asiakkaamme

ovat kotimaisia ja kansainvälisiä organisaatioita, jotka toimivat pääosin pääkaupunkiseudulla. Ajoittainen matkustaminen ja etätyö kuuluvat joustavaan työn arkeemme. Yhteistyö sekä asiakkaiden kanssa että groundilaisten kesken perustuu luottamukseen ja avoimeen dialogiin.

Jos innostuit, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen work(@)ground.fi 24.9.2010 mennessä. Toivomme, että uusi viestintäkonsulttimme täydentää Turussa Aurajoen rannalla sijaitsevan toimistomme tiimiä marraskuun aikana.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Anna Sorainen, 0400-334451.