Ground yhteistyöhön Pelastakaa Lapset ry:n kanssaGround on mukana Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -kampanjassa viestinnän yhteistyökumppanina. Haluamme yhdessä herättää keskustelua köyhyyden takia syrjäytymisvaarassa olevista lapsista ja nuorista ja kasvattaa tietoisuutta Eväitä elämälle -ohjelman tekemästä työstä.

 

Suomessa lähes 160 000 lasta ja nuorta ovat vaarassa syrjäytyä köyhyyden vuoksi. Esimerkiksi kalliit oppikirjat voivat estää nuorta hakemasta lukioon ja korkeat harrastusmaksut voivat jättää lapsen harrastusmahdollisuuksien ulkopuolelle. Eväitä elämälle -ohjelmalla tuetaan köyhyyden takia syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria kotimaassa. Viime vuonna ohjelman kautta tuettiin lähes tuhatta suomalaislasta oppimateriaalituella, harrastustuella ja mentoroinnilla.

Eväitä elämälle -ohjelmaan kerätään jatkossa varoja täysin uudella tavalla: joulukuun alussa käynnistyneillä pullonpalautusarpajaisilla. Kampanja tuo Eväitä elämälle -ohjelman kaikkiin Suomen Lidleihin sekä merkittävään osaan K-Citymarketteja, K-Supermarketteja ja K-Marketteja. Pulloja palauttamalla voi osallistua arpajaisiin, joiden tuotoilla tuetaan kotimaan apua tarvitsevia lapsia ja nuoria.

Ground on ilolla mukana tekemässä hyvää Eväitä Elämälle -kampanjaa ja edistämässä syrjäytymistä ehkäisevää työtä.