Ground yhteistyöhön Helenin kanssapaino__cool_helsinki_kampanjakuva

 

Energia-alan yritys Helen on valinnut viestinnän kumppanikseen Groundin. Yhteistyön tavoitteena on uudistaa ja syventää Helenin strategista viestintää.

Kumppanuuden lähtökohta on molemminpuolinen tahtotila vaikuttaa energia-alan tapaan kommunikoida ja käydä yhteiskunnallista vuoropuhelua. Ground Communications valikoitui kumppaniksi kilpailutuksen kautta.

– Meidät vakuutti Groundin vahva näkemys, energia-alan kokemus ja innostava ote. Groundilaiset haastavat meitä sopivasti pohtimaan profiiliamme asiantuntijana ja alan tulevaisuuden tekijänä. Kipupisteemmekin on selvästi tunnistettu, joten kaiken kaikkiaan tämä liitto tuntui heti omalta, kertoo Helenin viestintäpäällikkö Sanna Jääskeläinen.

Kumppanuuden yhtenä tavoitteena on tarjota kuluttajille ja muille sidosryhmille uusia näkökulmia energia-alan tulevaisuuteen. Taustalla on Helenin oma tavoite sataprosenttisesta hiilineutraaliudesta vuoteen 2050 mennessä.

– Meidät sytytti paitsi intohimo toimialaan myös Helenin yhteiskunnallinen rooli ja merkitys. Helenillä on tahtotila vastata myös kuluttajien huutoon vastuullisuuden ja älykkäämpien energiaratkaisujen puolesta, kuvailee Groundin toimitusjohtaja Anna Sorainen yhteistyön lähtökohtia.

– Viestinnällä on iso rooli siinä, miten kuluttajat omaksuvat uudet arjen ratkaisut ja ymmärtävät niiden merkityksen. Helen on pääkaupunkiseudulla tuttu toimija, ja nyt tavoitteemme on merkitä Helen näkyvämmin myös valtakunnalliselle energiakartalle, Sorainen sanoo.

Lisätietoja:

Sanna Jääskeläinen, viestintäpäällikkö, Helen, sanna.jaaskelainen@helen.fi, 09-617 2264
Anna Sorainen, toimitusjohtaja, Ground Communications, anna.sorainen@ground.fi, 0400-334451, @AnnaSorainen

Helen Oy:n energiantuotanto on palkittu maailman tehokkaimpana. Meillä on lähes 400 000 asiakasta eri puolilla Suomea, katamme kaukolämmöllä yli 90 % Helsingin lämmitystarpeesta ja laajennamme energiatehokasta kaukojäähdytystä Helsingissä. Kehitämme yhä ympäristöystävällisempiä ja innovatiivisempia ratkaisuja asiakkaidemme parhaaksi. Tavoitteemme on saavuttaa energiantuotannossamme sataprosenttinen ilmastoneutraalius. Haluamme tarjota asiakkaillemme maailman parasta kaupunkienergiaa. www.helen.fi

Ground Communications on yhteiskunnallisiin teemoihin, brändi- ja mainetyöhön sekä muutoksen ja kriisien hallintaan erikoistunut viestintätoimisto. Ground toimii Helsingissä ja Turussa. www.ground.fi