Ground rekrytoi – haussa viestinnän visualistiHaluatko sinä olla vastavoima älämölölle? Nyt tarvitsemme kiireellä rautaista visualistia, jolla on intohimoa monikanavaiseen ja yhteiskunnalliseen viestintään. Meillä pääset tekemään viestintää, jolla on vaikutusta ja merkitystä. Ennen kaikkea pääset tekemään töitä ihmisten kanssa, jotka ovat aina tukenasi ja joilta opit jatkuvasti uutta.

Haemme joukkoomme viestinnän visualistia tai graafikkoa – mikä ikinä tittelisi olisikaan. Tule visualisoimaan meitä ja muita, tietoa, julkaisuja, tarinoita, sosiaalista mediaa. Vaikka toivomme, että suurin luovuutesi näkyy Adoben työkalujen kautta, ei yhtään haittaisi, jos hallitset myös tekstin tuottamisen.

Näin etätyön kulta-aikana töitä voi toki tehdä mistä tahansa, mutta toimistot meillä on Helsingissä ja Turussa. Voit tehdä lähityötä kummassa tahansa toimistossa.

Lähetä osoitteeseen rekry@ground.fi hakemuksesi, jossa kerrot millaisen työkaverin sinusta saisimme sekä millaisten asioiden tai projektien parissa olet työskennellyt. Liitä mukaan CV:n ja palkkatoiveen lisäksi myös muuta näyttöä visuaalisesta osaamisestasi.
Odotamme hakemustasi 30.9.2021 mennessä.

Aloitamme haastattelut sitä mukaa, kun mielenkiintomme herää, joten älä viivyttele hakuajan viimeiseen päivään.

Ja minkälainen viestintätoimisto olemme? Ground on yhteiskunnallisiin teemoihin, brändi- ja mainetyöhön sekä muutoksen ja kriisien hallintaan erikoistunut strateginen viestintätoimisto. Yhdessä mainostoimisto Briiffin kanssa muodostamme markkinointiviestinnän yhteisön, johon kuuluu noin 30 viestinnän ja markkinoinnin ammattilaista Turussa ja Helsingissä.

Jos haluat lisätietoja tehtävästä, soittelethan
Päivi Saarinen
puh. 040 1962350