Ground mukana Menestyvää Johtajaa etsimässäMJ_Ground_logotGround on kutsuttu Menestyvä Johtaja -kilpailun yhteistyökumppaniksi. Myynnin asiantuntijaorganisaation Rainmaker Oy:n järjestämässä kilpailussa etsitään Suomen valovoimaisimpia ja uudistuksellisimpia johtajia eri aloilta.

Menestyvä Johtaja -kisassa palkitaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa johtajia kolmessa eri kategoriassa: myynti-, hr- ja talousjohtaja. Toimitusjohtajamme Anna Sorainen on yksi raadin jäsenistä. Sorainen haluaa nostaa keskijohdon profiilin ansaitsemalleen paikalle ja lisätä keskustelua hyvästä johtamisesta.

– Toimitusjohtajien oikeat kädet pitävät harvoin itsestään meteliä, vaikka mahdollistavat yrityksen menestyksen kovalla ammattitaidollaan. Organisaatioiden arki kukoistaa avoimesti kommunikoivien, tunneälyltään tasapainoisten ja näkemyksellisten johtajien käsissä. Johtajan tulisi ruokkia sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta, luovuutta ja rutiineja, tunnetta ja järkeä, sanoo Sorainen.

Rainmaker luottaa Groundin tapaan toimia ja uskoo Soraisen tuovan raatiin uusien johtamiskäytänteiden ymmärrystä.

– Groundin tapa ajatella johtamisesta, strategisesta viestinnästä ja modernista markkinoinnista edustaa myös Rainmakerin uskomuksia menestymiseen tarvittavista taidoista. Anna Sorainen on loistava valinta raatiin hänen yrittäjäkokemuksensa sekä terävien ja tarkasti harkittujen mielipiteidensä johdosta. Hänen ihmiskeskeinen johtamismallinsa edustaa nykyaikaa, sanoo Rainmaker Oy:n toimitusjohtaja Petteri Kilpinen.

Menestyvä Johtava -kilpailuun voi ilmoittautua tai ilmiantaa johtajaehdokkaan 15.8.2016 asti. Finalistit julkistetaan lokakuussa ja palkintotilaisuus on 3.11.2016.

Ilmianna Menestyvä Johtaja osoitteessa http://www.menestyvajohtaja.fi.