Ground hakee viestintäkonsulttiared mail box on textured wall

Ground etsii uusia osaajia. Nyt haemme Turkuun tai Helsinkiin kokenutta tekijää, joka on jo kartuttanut osaamistaan monipuolisissa viestinnän töissä.

Suhtaudutko viestintään intohimolla? Onko työ sinulle virtalähde ja kanava jatkuvalle uudistumiselle? Haluatko tehdä työtä luovalla, itsenäisellä ja joustavalla asenteella? Oletko jo kokenut ja nähnyt liike-elämän pyörteitä, joko yritysviestinnän puolella tai viestintätoimistossa?

Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla etsimämme uusi groundilainen. Odotamme sinulta erityisesti vankkaa projektinhallintakokemusta, jonka avulla pystyt luotsaamaan asiakkuuksia ja projekteja varmalla otteella. Sytyt hyvästä viestinnästä ja sen kehittämisestä. Olet kiinnostunut yhteiskunnallisista teemoista ja vaikuttamisesta. Tunnet mediakentän, tuotat sujuvasti tekstiä ja liikut digitaalisen viestinnän kanavissa luontevasti. Olet energinen ja innostava tekijä, ja uskallat myös tarvittaessa kyseenalaistaa. Koulutustaustasi on ylempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle vaativan ja monipuolisen työn kasvavassa viestintätoimistossa. Päivittäinen arkesi Groundissa koostuu asiakkuuden- ja projektinhallinnasta, viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä media- ja asiantuntijasuhteiden luomisesta ja ylläpitämisestä.

Asiakkaamme ovat kotimaisia ja kansainvälisiä eri toimialoilla toimivia yrityksiä ja organisaatioita. Matkustaminen ja etätyö kuuluvat joustavaan arkeemme. Yhteistyö sekä asiakkaiden kanssa että groundilaisten kesken perustuu luottamukseen ja avoimeen dialogiin.

Työpisteesi voi olla joko Turussa tai Helsingissä. Turussa olemme Logomo Byråssa, Helsingissä kotipesämme on MOW Pikku Roballa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen work@ground.fi 15.6.2016 mennessä. Toiveenamme on, että saisimme uuden kollegan jo elokuussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
COO Päivi Saarinen, 040 196 2350 tai paivi.saarinen@ground.fi
CEO Anna Sorainen, 0400 334451 tai anna.sorainen@ground.fi

____

Ground Communications on yhteiskunnallisiin teemoihin, brändi- ja mainetyöhön sekä muutoksen ja kriisien hallintaan erikoistunut viestintätoimisto. Ajattelemme kommunikointia laajasti ja tuomme vahvan liikkeenjohdon ja yritysvastuun osaamisemme asiakkaidemme käyttöön. Ground on perustettu vuonna 2005 ja toimii tällä hetkellä Turussa ja Helsingissä. www.ground.fi