Ground hakee viestinnän asiantuntijaa Turkuun ja HelsinkiinGroundin syksyyn kuuluvat uudet asiakkuudet, asiakaskyselyn ilahduttavat palautteet ja hyvä meininki. Tarvitsemme lisää tekijöitä ja etsimme nyt Helsinki–Turku-akselilla työskentelevään tiimiimme kahta viestinnän asiantuntijaa.

Sinusta haemme

intohimoisesti viestintään suhtautuvaa tekijää, jolle työ on virtalähde ja kanava jatkuvalle uudistumiselle. Haluat työskennellä innostavassa tiimissä, ja teet työtä luovalla, itsenäisellä ja joustavalla asenteella. Olet myös kiinnostunut vastuullisen liiketoiminnan eteenpäin viemisestä.

Sinulla on jo vähintään muutaman vuoden työkokemus viestinnän tehtävistä. Kommunikoit luontevasti asiakkaiden kanssa, koordinoit projekteja, tuotat sujuvasti tekstiä ja hallitset myös digitaalisen viestinnän uusimmat tuulet. Kokemus yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja vastuullisuusviestinnästä ovat sinulle eduksi. Asenteeltasi olet tekijä ja tartut asiaan kuin asiaan energisellä otteella. Uskallat myös haastaa olemassa olevia käytäntöjä.

Koulutustaustasi on ylempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle

vaativan ja monipuolisen työtehtävän kasvavassa viestintätoimistossa. Asiakkaamme ovat kotimaisia ja kansainvälisiä eri toimialoilla toimivia yrityksiä ja organisaatioita. Matkustaminen kotimaassa ja etätyö kuuluvat joustavaan työn arkeemme. Yhteistyö sekä asiakkaiden kanssa että groundilaisten kesken perustuu luottamukseen ja avoimeen dialogiin.

Innostuitko?

Jos innostuit, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen work a ground.fi 18.10.2013 mennessä. Toiveenamme on, että uudet kollegamme täydentäisivät Helsingin Bulevardilla ja Logomo Byråssa Turussa työskenteleviä tiimejämme vielä tämän vuoden puolella.

Lisätietoja molemmista tehtävistä antavat toimitusjohtajamme Anna Sorainen, 0400 334 451 tai Helsingin toimiston vetäjämme Heidi Puusa, 040 526 7101.

Ground Communications on viestintään, yritysvastuuseen ja liikkeenjohdon konsultointiin keskittyvä asiantuntijayritys. Ajattelemme kommunikointia laajasti ja tuomme myös vahvan liikkeenjohdon ja yritysvastuun osaamisen asiakkaidemme käyttöön. Ground on perustettu vuonna 2005 ja toimii tällä hetkellä Turussa ja Helsingissä.