Ground goes Scandinavian Outdoor!Scandinavian Outdoor ja Ground Communications aloittavat yhteistyön.

Kotimainen ulkoilu- ja retkeilytarvikkeiden kauppa- ja verkkokauppaketju Scandinavian Outdoor aloittaa strategisen viestintäyhteistyön Ground Communicationsin kanssa. Yhteistyön tavoitteena on yrityskuvan kirkastaminen. Taustalla on Scandinavian Outdoorin tekemä mittava strategiatyö.

– Merkityksemme on kirkas meille itsellemme, mutta halusimme ulkopuolisen kumppanin sparraamaan meitä sen viestimisessä sidosryhmillemme. Groundin kanssa yhteisymmärrys löytyi heti: puhumme samaa kieltä liiketoiminnan kestävästä perustasta ja vastuullisesta toiminnasta, kertoo Scandinavian Outdoorin varatoimitusjohtaja Olli Lahdenkauppi.

Globaaliksi muuttunut kilpailu näkyy myös outdoor-verkkokaupan pioneerin arjessa. Kuluttajille on tärkeää muistuttaa, että tarjolla on vaihtoehto, joka on vastuullinen ja kestävä – myös käytännössä.

– Markkina on muuttunut, mutta Scandinavian Outdoorin vahva tarina ei. He edustavat edelleen asiantuntemusta, laatua, vastuullisuutta ja kotimaisuutta. Yhteistyön alussa on käynyt selväksi, että tämä porukka elää ja hengittää suomalaista luontoa ja sen merkitystä meille, toteaa Ground Communicationsin toimitusjohtaja Anna Sorainen viestinnän lähtökohdista.

2016-09-14-photo-00000017
Outdoor-lähettiläät Harvan saaressa asioiden ytimessä.

 

Lisätietoja

Olli Lahdenkauppi, varatoimitusjohtaja, Scandinavian Outdoor
olli.lahdenkauppi@scandinavianoutdoor.com, puh. 050 359 9769

Anna Sorainen, toimitusjohtaja, Ground Communications
anna.sorainen@ground.fi, puh. 0400 334 451

______________________________________________

Scandinavian Outdoor on kotimainen, partiolaisten omistama ulkoilu- ja retkeilytarvikkeiden jälleenmyyjä. Toiminnan tuotto ohjataan täysimääräisesti nuorisotyöhön. http://scandinavianoutdoor.fi

Ground Communications on yhteiskunnallisiin teemoihin, brändi- ja mainetyöhön sekä muutoksen ja kriisien hallintaan erikoistunut viestintätoimisto. Ground toimii Helsingissä ja Turussa. www.ground.fi