Jalostaja Para Team

Yritysvastuu teoiksi

Kymmenen parayleisurheilijaa.
Yksi perheyhtiö.
Tavoitteena #parampiarki

Ground on mukana Jalostajan ja kymmenen parayleisurheilijan kaksivuotisella matkalla, jonka tavoitteena on lisätä paraurheilun saamaa huomiota sekä nostaa esiin paraurheilijoita ja heidän arkeaan. Hanke on tarjonnut urheilijoille rahallisen tuen lisäksi eväitä urheilu-uran kehittämiseen.

Ground on toiminut hankkeen yhteistyökumppanina sen suunnitteluvaiheesta lähtien. Kumppanuuden tavoitteena on ollut vahvistaa entisestään mielikuvaa Jalostajasta vastuullisena toimijana, ihmisläheisenä perheyhtiönä ja arjen jalostajana.

Viestintäyhteistyö on pitänyt sisällään verkkosivujen toteutuksen ilmeestä lähtien sekä sosiaalisen median kanavien perustamisen, jatkuvan ylläpidon ja markkinoinnin. Lisäksi olemme valmentaneet urheilijoita mm. kehittämään omaa sosiaalisen median identiteettiään ja toimimaan median kanssa. Ground on hoitanut myös hankkeen mediaviestintää, ja yhteistyö on saanut medianäkyvyyttä valtakunnallisia ja urheilumedioita myöten.

Projekti on sekä Jalostajan että suomalaisen parayleisurheilun historian mittavin sponsorointihanke.

Tutustu hankkeen verkkosivuihin:
www.jalostaja.fi/parateam

“Yhteistyö Groundin väen kanssa on ollut saumatonta ja joustavaa. Groundilaiset ovat rautaisia viestinnän ammattilaisia, ja he saivat kiteytettyä hankkeemme ytimen todella onnistuneesti. #parampiarki-konsepti soveltuu erinomaisesti moniin markkinointiviestinnällisiin yhteyksiin.”

Jari-Pekka Rautamaa
Jalostajan kaupallinen johtaja

Tätä teimme

vastuullisuusviestintä
mediayhteistyö
sisällöntuotanto
visuaalinen suunnittelu
verkkosivun suunnittelu ja -toteutuksen projektointi
somemanagerointi
sponsoroinnin suunnittelu