Tapamme toimia

Ground on toiminut nykyisellä nimellään vuodesta 2007. Yrityksen pohja valettiin kuitenkin jo vuonna 1998, jolloin Groundin toimitusjohtaja Anna Sorainen perusti oman viestinnän konsultointitoimistonsa.

Groundilaisille viestintä ja markkinointi on kokonaisuuden ymmärtämistä, luovuutta, vastuullisuutta ja aitoa dialogia. Pidämme jalat maassa, mutta emme jämähdä sijoillemme!

Työn arjessa panostamme siihen, että yhteistyö on avointa ja keskustelevaa. Pidämme itsemme ajan tasalla keskustelemalla aktiivisesti sekä ammatillisesti että yhteiskunnallisesti.

Johtamisessa ja käytännön työssä emme tingi eettisesti kestävistä tavoista ja toimista. Raportoimme työstämme tarkasti ja säännöllisesti, huolehdimme työn tulosten mittaamisesta ja kohtaamme viestinnän haasteet asiakkaamme luotettavana kumppanina.

Osaamistamme täydentää loistava ja osaamisestaan tunnettu markkinoinnin, tutkimuksen, digitaalisten palveluiden ja graafisen suunnittelun ammattilaisten verkosto.

Visiomme

Visiomme on olla haluttu ja arvostettu viestinnän kumppani, jonka toiminta perustuu jatkuvaan uudistumiseen ja arjen etiikkaan.

Missiomme

Missiomme on kehittää yritysten ja yhteiskunnan kommunikoinnin tapoja ja taitoja.

Arvomme

Arvojamme ovat innostaminen, suvaitsevaisuus, joustavuus ja eettisyys.