Haemme viestinnän asiantuntijaa

Haluaisitko olla #Grounded? Me haemme nyt uutta, taitavaa viestinnän asiantuntijaa Helsinkiin tai Turkuun.

Tuleva tiimisi ei ole hullumpi. Meitä yhdistää tahto tehdä vaikuttavaa ja vastuullista viestintää, taito tuottaa iloa ja tuloksia asiakkaille sekä iso sydän, jolla saamme myös toisemme kukoistamaan työssään – ja muutenkin.

Nyt tarvitsemme lisää tahtoa, taitoa ja sydäntä. Onko sinulla niitä? Kukoistaisitko sinä meillä?

Olisit meillä
viestinnän asiantuntija / projektipäällikkö

Olet mukana tekemässä yhteiskunnallisesti vaikuttavaa ja merkityksellistä viestintää. Sinulla on vahva strateginen ymmärrys viestinnästä, sen mahdollisuuksista ja tulevaisuudesta. Motivoidut monipuolisesta työstä, ajan ilmiöistä ja eri toimialoista. Olet kiinnostunut siitä, mitä yhteiskunnassa tapahtuu, ja ymmärrät myös median toimintatavat.

Työssäsi painottuvat projektijohto ja viestinnän strateginen suunnittelu, mutta sisältöjen tuottaminen, mediayhteydet tai valmentaminen sytyttävät yhtä lailla. Vaihtelevat työpäivät ja toimialat haastavat sinut parhaimpaasi.

Innostut ja innostat, uskallat ja rohkaiset uskaltamaan, ajattelet ja herätät ajattelemaan.

Oletamme, että sinulla on toimistotausta ja korkeakoulututkinto. Mutta voimme olla väärässäkin. Sekin meillä tunnustetaan.

Lähetä meille hakemuksesi 7.1.2018 mennessä osoitteeseen work@ground.fi. Hakemus voi tulla meille printtinä, äänenä, videona, miten vaan. Liitä mukaan palkkatoiveesi ja mahdolliset suosittelijasi.

Jos tulet meille Helsinkiin, on työpisteesi Merikorttelissa. Turussa olemme Logomo Byråssa.
Toiveenamme on, että saisimme uuden kollegan helmi-maaliskuun aikana.

P.S. Brändi-ilmettämme uudistetaan parhaillaan. Seuraavaksi alamme uusien nettisivujen tekoon. Until then: www.ground.fi kertoo meistä jotakin, sosiaalisen median kanavamme lisää.

Lisätietoja antaa toimarimme:
CEO Anna Sorainen, 0400 334451 tai anna.sorainen@ground.fi

Ground Communications kirkastaa merkityksiä ja tarjoaa ratkaisuja. Olemme yhteiskunnallisiin teemoihin, brändi- ja mainetyöhön sekä muutoksen ja kriisien hallintaan erikoistunut viestintätoimisto. Autamme ihmisiä ja yhteisöjä kommunikoimaan johdonmukaisesti, ajatuksella ja asenteella. Löydämme ja ymmärrämme olennaisuuksia – ja osaamme kiteyttää niitä.

“Our aim is to develop communications skills in the society at large. Leaders, brands, reputations and turnovers are much better off with open dialogue.”

Share This